You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Новий універсальний термометр ТС-7-М1 вик. 10

Інноваційне поєднання зручності термометру та надійності і точності професійного приладу в ТС-7-М1 вик. 10.

Унікальність приладу полягає в тому, що всі діапазони, необхідні для контролю температури починаючи від рефрижераторів і холодильників до установок для термічної обробки молока об’єднані в один,  діапазон вимірювань якого від -35 до +100 °С.
 Універсальний термометр ТС-7-М1 вик. 10  призначений для проведення системних вимірювань в сфері здійснення контролю харчових продуктів, фармацевтичної продукції та безпеки умов праці. Крім цього, прилад стане в нагоді якщо потрібно перевірити температуру  в приміщенні.
 Термометр ТС-7-М1 вик. 10 дуже точний прилад в якому використовується органічна рідина, він може бути оснащений зручною оправою для забезпечення ударостійкості скляного корпусу.
 З урахуванням найпопулярніших сфер застосування спеціально для вас було розроблено 3 заводських комплекти ТС-7-М1 вик. 10:  
 • варіант 1 без оправи;
 • варіант 2 з оправою для холодильника;
 • варіант 3 з оправою для складських приміщень.

Для даного виду термометрів важлива наявність дозвільних документів.
 Наші термометри пройшли оцінку відповідності  Технічного регламенту затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.01.2016 р. №94.  У зв’язку з успішним проходженням всіх етапів сертифікації, ПрАТ «Склоприлад» надає декларацію про відповідність на замовлену партію приладів.
 Окрім того, згідно Наказу Кабінету міністрів України «Про затвердження міжповірочних інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, за категоріями» зараз міжповірочний інтервал термометрів – 2 роки (в наведеному списку № 74 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1417-16#n13)