You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Головна подія ринку обладнання для водопостачання та опалення

Запрошуємо на стенд «Склоприлад» на виставці AquaTherm - 2020!

Наша компанія протягом багатьох років бере участь в одній з найбільших і важливих виставок України - AquaTherm. Це чітко сегментований галузевий захід для всієї Східно-Європейської HVAC індустрії, на якому представлені енергозберігаючі рішення для кожного сектору.

Хоча через карантинні заходи виставку було перенесено, це не змінило наших планів, а додало рішучості на наснаги прийняти участь знову.

На виставці завод «Склоприлад» традиційно представить широкий асортимент продукції, що випускається: манометри, вакуумметри, термометри, реле тиску, лічильники води, деталі трубопроводу, а також, трубопровідну арматуру включаючи останні новинки.

Крім того, на виставці Ви зможете дізнатися про перспективи розвитку компанії, задати будь-які питання, пов'язані з виробництвом, обговорити умови співпраці, ознайомитися з продукцією «Склоприлад».

Ми будемо раді бачити Вас на нашому стенді №F5-9, в павільйоні №1, МВЦ, Київ. Використовуючи наш промо-код STEKLO20 ви зможете безкоштовно отримати електронний квиток на сайті http://www.aqua-therm.kiev.ua/uk-UA/visitors/e-ticket.aspx#personal

Всі придбані вхідні квитки на виставку і попередні електронні реєстрації відвідувачів залишаються дійсними, і їх можна буде використовувати в період нових термінів проведення виставки.

У зв’язку з продовження поширення COVID-19 просимо дотримуватися рекомендованих правила перебування на території виставки:

1.   Користуйтесь захисною маскою.

2.   Дотримуйтесь дистанції 1,5 метри.

3.   Використовуйте одноразові рукавички.

4.   Використовуйте дезінфікуючі засоби для рук.

5.   Уникайте тісних контактів (наприклад рукостискань).

6.   Не торкайтесь руками обличчя та маски.

7.   Скористайтесь путівником виставки, щоб ознайомитись з планом експозиції та спланувати своє перебування на виставці.

Щиро віримо в те, що заходи, вжиті для боротьби з поширенням вірусу, будуть ефективними. 

До зустрічі на AquaTherm - 2020!