You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Новий бренд трубопровідної арматури ™ "IRON PEAK" від заводу Склоприлад

З гордістю представляємо Вашій увазі нову Власну торгівельну марку деталей трубопроводу та запірної арматури Iron Peak. Вже давно не секрет, що завод активно розвивається в напрямку ринку монтажної арматури. Ми налагодили виробництво монтажної арматури, як на власних виробничих потужностях, так і на потужностях наших партнерів. 

Завод Склоприлад входить в новий етап свого розвитку. Вся продукція зі сталі, яка виготовляється на заводі, буде поставлятися під торговою маркою Iron Peak.

Назва нової торгової марки відповідає головним цінностям компанії. Слово «Iron» в перекладі як «залізо», символізує нашу стійкість і рішучість. «Peak» в перекладі з англ. - «вершина», означає, що ми ніколи не зупиняємося, йдучи вперед і підкоряючи всі вершини.

Наше конструкторське бюро рівняючись на кращих учасників ринку, таких як Zetkama, Ayvaz, Domex, Danfoss, створило якісний надійний товар з ціною прийнятною для українського ринку.

У своїй роботі компанія незмінно орієнтується на актуальні запити своїх замовників: «Виробничі і монтажні організації - основні споживачі нашої продукції. Саме вони, як правило, використовують найбільш надійне обладнання відомих брендів, і саме для них ми розробляємо і виробляємо нашу запірну арматуру і деталі трубопроводу».

ТМ Iron Peak покликана демонструвати якість, завдяки добре зробленим і довговічним продуктам, які можна використовувати довгі роки. В асортиментний ряд увійдуть: фланці, відводи, переходи, засувки чавунні, засувки сталеві, вентилі і затвори Батерфляй. Товари під маркою Iron Peak матимуть оптимальне співвідношення ціна-якість.

Така товарна позиція, як затвор Баттерфляй відрізняється інноваційністю та володіє великою конкурентною перевагою на ринку. Ми змогли з'єднати просту конструкцію кращої якості і порівняно низьку ціну засувки з чавуну. Це рішення є унікальним.

Ще одна унікальна розробка компанії - засувка з гумовим клином - буде представлена ​​на ринку в листопаді 2018 року. Засувка нового покоління може працювати, як запірний пристрій в магістральних і промислових трубопроводах забезпечуючи високу герметичність.

В процесі виготовлення використовується тільки високоякісний металопрокат і матеріали, які пройшли вхідний контроль. Вся продукція виготовляється під належним технічним контролем: має сертифікат якості; виробництво і продукція піддається відповідним виробничим і приймальним випробуванням.

Склоприлад залишається досвітченою та високопрофесійною компанією з більш ніж 60-річною історією. На даний момент в ній працює близько 1000 співробітників.

Компанія особливо пишається своїм лідерством на ринку контрольно-вимірювальних приладів і збирається завоювати лідерські позиції на ринку трубопровідної арматури.

З брендом Iron Peak ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням www.ironpeak.ua.